Pon - sob. 12.00 - 21.00 (zamówienia na posiłki przyjmowane są do godz. 19:45)
Niedziela 10:00 - 19:00
Restauracja (ostatnie zamówienia na posiłki przyjmowane są do półgodziny przed zamknięciem)
Wt - Sob 14:00 - 21:00
Niedziela 12:00 - 19:00
W pakiecie taniej - Nocleg w pokoju dwuosobowym + Zabawa Sylwestrowa 490zł/os. na Hasło NS2019
SYLWESTROWE MENU
KOLACJA GODZ. 20:00
PRZYSTAWKA
ROSTBEF MARYNOWANY NA RÓŻOWO (SOUS VIDE)
PODANY NA KRUCHEJ SAŁACIE Z GRZANKĄ
ZUPA
KREM Z CUKINII Z BIAŁĄ CZEKOLADĄ I OLIWĄ TRUFLOWĄ
DANIE GŁÓWNE
PIECZONA ROLADA Z KACZKI
Z MODRĄ KAPUSTĄ I DOMOWYMI KLUSKAMI
POLĘDWICA WIEPRZOWA W CIEŚCIE FRANCUSKIM
Z PUREE ZIEMNIACZANO-SELEROWYM
POŻEGNANIE STAREGO ROKU
I WJAZD LOKOMOTYWY Z TORTEM OKOŁO GODZ. 23:00
NOWOROCZNY TOAST Z LAMPKĄ SZAMPANA GODZ. 00:00
GORĄCY BUFET
KIESZONKI SCHABOWE, ZAPIEKANE KOTLECIKI W POMIDORACH, MIRUNA W MIGDAŁĄCH,
PIECZONE ZIEMNIAKI, GOŁĄBKI Z KASZĄ GRYCZANĄ W SOSIE BOROWIKOWYM
OKOŁO GODZ. 01:00 WĘGIERSKA ZUPA GULASZOWA
BUFET RYBNY
PLATER WĘDZONYCH RYBNYCH SPECJAŁÓW, TRIO ŚLEDZIOWYCH FANTAZJI,
SAŁATKA TATARSKA ZE ŚLEDZIA, TATAR Z ŁOSOSIA, RYBKA W ZALEWIE OCTOWEJ,
MIX RYBNY NA LUSTRZE W TOWARZYSTWIE OWOCÓW MORZA
BUFET STAROPOLSKI
POLSKIE SPECJAŁY Z NASZEJ SPIŻARNI, WĘDZONE I GOTOWANE SZYNKI, MARYNOWANE MIĘSA,
SWOJSKIE KIEŁBASY, PASZTETY ORAZ MARYNATY
KOLOROWY BUFET SAŁATKOWY
SAŁATKA Z BLANSZOWANYCH BROKUŁÓW Z PRAŻONYM SŁONECZNIKIEM I DIPEM JOGURTOWYM,
TORTILLE Z SAŁATKAMI, SAŁATKA CEZAR, SAŁATKA GRECKA, SAŁATKA BAWARSKA I INNE